با صدور پیامی، دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم درگذشت "حاج محمد علی ذبیحین پور" را تسلیت گفت.

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۳۵۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر کامبیز مینایی، رئیس دانشگاه جهرم درگذشت "حاج محمد علی ذبیحین پور" موسس مرکز آموزش عالی اندیشه جهرم را تسلیت گفت. متن پیام تسلیت ایشان بدین شرح است:

انَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
جناب آقای دکتر سید مجتبی ذبیحین پور
رئیس موسسه آموزش عالی اندیشه جهرم

" به مشیّت مقدّر الهی و رضای پروردگار سر فرود می‌آوریم و به تلخی، دریغاگوی غیاب مردی می‌شویم که مرگ، هرگز نمی‌تواند نام و نشانش را بمیراند."
مرحوم سید محمد علی ذبیحین پور انسانی وارسته، فرهیخته و دلسوز بود که همواره با روحیه‌ای وصف‌ناپذیر به جامعه علمی کشور خدمتی اثرگذار داشت.
آن بزرگوار در طول عمر با عزتش منشأ خدمات فراوانی در حوزه علمی و آموزشی گردید و به عنوان یکی از سرمایه‌های ارزشمند نظام آموزشی، هم در آموزش و پرورش و هم در آموزش عالی مطرح بود که خدماتش طی سالیان سال باقی خواهد ماند.
اینجانب فقدان ایشان را به خانواده محترم، استادان و نیز دانشجویان موسسه آموزش عالی اندیشه و همه دوستدارانش در جامعه دانشگاهی، تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند سبحان برای آن زنده ‌یاد، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می‌نمایم.