قابل توجه دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰ کد : ۱۵۵۷ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه

احتراما ضمن آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان در ماه مبارک رمضان، پیرو اطلاعیه قبلی دانشگاه در خصوص آموزش حضوری تمامی دانشجویان محترم دانشکده های کشاورزی و علوم پایه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به استحضار می رساند دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه می توانند از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۳۱ با توجه به نکات ذیل نسبت به رزرو خوابگاه اقدام نمایند.

1- ساختمان خوابگاه دانشجویان پسر در پردیس دانشگاه واقع گردیده و به عنوان خوابگاه ملکی دانشگاه و تابع قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان می باشد.

2- ساختمان مذکور به طور کامل تجهیز و آماده ارایه خدمات به شما دانشجویان محترم می باشد ولی با توجه به عدم تکمیل فرایند ثبت خوابگاه در سامانه صندوق رفاه، هزینه اسکان به صورت دقیق مشخص نگردیده است که البته بین 100 تا 150 هزار تومان در ماه پیش بینی می گردد که پس از اتمام فرایند ثبت، دانشجو بایستی با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان نسبت به نام نویسی و تکمیل مشخصات و پرداخت شهریه اقدام نماید.

3- تمامی اتاق های موجود در حال حاضر 4 نفره می باشد.

4- زمان پذیرش دانشجو در خوابگاه از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ می باشد و قبل از تاریخ مذکور امکان اسکان میسر نیست.

5- تزریق 3 دوز واکسن کرونا و یا تزریق 2 دوز و در انتظار بودن برای دوز بعد، شرط اسکان دانشجو درخوابگاه می باشد و از پذیرش دانشجویانی که جهت تزریق واکسن اقدام نکرده اند معذوریم.

6- به همراه داشتن پتو- ملحفه- بالشت و وسایل شخصی بر عهده دانشجو است.

7- دانشجویانی که از وسیله شخصی استفاده می نمایند و در مدت اسکان به همراه دارند می بایست پس از استقرار در خوابگاه به مدیریت امور دانشجویی مراجعه تا نسبت به اخذ مجوز ورود خودرو از حراست محترم دانشگاه اقدام گردد.

خواهشمند است جهت هماهنگی و رزرو خوابگاه از ساعت 9 صبح لغایت 20 عصر  به شماره 54372252 - 071 داخلی 130 تماس حاصل نموده و با ذکر مشخصات فردی و دانشجویی( نام و نام خانوادگی-کد ملی-شماره دانشجویی- شماره تماس) اقدام فرمایید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم