اطلاعیه وام دانشجویی

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۷۳۹ اطلاعیه ها
اطلاعیه وام دانشجویی

مهلت ثبت نام وام های دانشجویی سال تحصیلی 1402-1401 بشرح زیر اعلام می گردد:

ثبت نام وامهای تحصیلی، مسکن متاهلی و شهریه از تاریخ 1401/7/21 لغایت 1401/8/30 می باشد.

مدارک و شرایط وام‌های دانشجویی:
۱- اصل سند تعهد محضری ( دریافت فرم شماره 2 از انتشارات دانشگاه و یا سایت swf.ir قسمت فرم های سال 99 )

۲- کپی حکم کارگزینی ضامن 3- افتتاح حساب در بانک تجارت به نام خود دانشجو به همراه شماره شبا (مخصوص دانشجویان روزانه)

نکته1 : کلیه دانشجویان متاهل متقاضی وام، عقد نامه را به کارشناس ارائه دهند.
نکته 2: جهت دریافت وام مسکن متاهلی علاوه بر مدارک فوق ارائه اجاره نامه دارای کد رهگیری، و به نام دانشجو یا همسرباشد و ذکر حداکثر سقف وام در اجاره نامه الزامی است. باز پرداخت وام مسکن متاهلی بعد از فراغت از تحصیل به صورت یکجا و غیر قابل تقسیط می باشد. برای کلیه دانشجویان در هر شرایطی الزامی است.
نکته 3: کلیه دانشجویان جهت دریافت وام ضروری از تاریخ 21/8/1401 لغایت 30/8/1401 میتوانند اقدام نمایند.
نکته 4: دانشجویان ترم 9 جهت در خواست هر نوع وامی، هیچ اقدامی نکنند.
تایید درخواست های وام ضروری از سمت کارشناس منوط به ارائه مدارک مربوط به هریک از  رویدادها می باشد.
وام‌های دانشجویی با ارائه مدارک فوق برای کلیه دانشجویان قابل دریافت است.
شماره تماس 07154372252    داخلی 178

برای دریافت جدول مبالغ وام اینجا کلیک کنید.

برای دریافت جدول انواع وام اینجا کلیک کنید.

برای دریافت نحوه ثبت نام در پورتال اینجا کلیک کنید.

برای دریافت نحوه ورود به پورتال اینجا کلیک کنید.

برای دریافت دستورالعمل ورود به پورتال دانشجویی اینجا کلیک کنید.