انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جهرم سال ۱۴۰۱ (اطلاعیه شماره ۲)

۰۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۷۶۹ اطلاعیه ها
انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جهرم سال ۱۴۰۱ (اطلاعیه شماره ۲)

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند انتخابات شورای صنفی دانشجویان به صورت حضوری در تاریخ 1401/08/30 برگزار خواهد شد.

از کلیه ی دانشجویان گرامی جهت مشارکت حداکثری در این انتخابات و تعیین شورای دانشجویی دعوت به عمل می آید.

تعداد اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جهرم

اعضای اصلی

اعضای علی البدل

حداقل داوطلب

شرایط عمومی و نحوه ثبت نام داوطلبان در انتخابات شورای صنفی

ثبت نام از داوطلبان واجد شرایط جهت شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویی سال 1401 به صورت حضوری و مجازی و از ساعت 9 صبح شنبه مورخه 1401/08/14 شروع شده و به مدت سه روز کاری تا ساعت 14 روز سه شنبه مورخ 1401/08/16 ادامه خواهد داشت .داوطلبان باید فرم های تکمیل شده ثبت نام (دو فرم درخواست داوطلبی و فرم شرایط عمومی داوطلبان عضویت در شورای صنفی به پیوست اطلاعیه آمده است)را در مهلت مقرر حضورا به دفتر مدیریت امور دانشجویی یا به آدرس ایمیل studental@jahromu.ac.ir ارسال نموده و تاییدیه ثبت نام را از طریق همان ایمیل دریافت نمایند.

*طبق ماده 14 آیین نامه شورای صنفی و الحاقیه آن،تمام دانشجویان موسسه که دارای شرایط ذیل باشند میتوانند داوطلب عضویت در شورای صنفی دانشجویان گردند:

1-اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی

2-رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی

3-رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان

4-گذراندن یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

5-نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی

6-دارا بودن حداقل معدل کل 13 برای دانشجویان کارشناسی و 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

7- مشروط نبودن نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی

8-عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه

9-مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود کمتر از 2 ترم نباشد.

تبصره :در صورت هر گونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی عضویت وی لغو می گردد.

آیین نامه و شیوه نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان مصوب وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به پیوست بارگزاری گردیده است لذا از متقاضیان محترم در خواست می گردد جهت آشنایی با قوانین و اختیارات شورای صنفی دانشجویان، نسبت به مطالعه اقدام نمایند.

شما می توانید آئین نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور را از اینجا کلیک کنید.

شما می توانید شیوه نامه اجرایی نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور را از اینجا کلیک کنید.

برای دریافت فرم ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویان اینجا کلیک کنید.