فرم انتخاب دانشجوی نمونه سال

15
  • معدل ترم بهمن*
    16
  • حداکثر 20 امتیاز (معدل ۱۹تا۲۰: ۱۰ امتیاز- معدل ۱۸تا۱۸/۹۹: ۹ امتیاز- معدل۱۷تا۱۷/۹۹ : ۸ امتیاز- معدل۱۶تا ۱۶/۹۹: ۶ امتیاز- معدل ۱۵تا ۱۵/۹۹: ۵ امتیاز- معدل۱۴تا ۱۴/۹۹: ۳ امتیاز- معدل ۱۳ تا ۱۳/۹۹: ۲ امتیاز- معدل ۱۲تا ۱۲/۹۹: ۱ امتیاز )
    17
  • 3-2-سوابق پژوهشی
    18
  • 3-2-1. مقالات علمی پژوهشی 1تا3 عدد ← هر کدام 3 امتیاز
    19
  • 3-2-2. مقالات علمی ترویجی 1تا3 عدد ← هر کدام 2 امتیاز
    20
  • 3-2-3. مقالات علمی تخصصی 1تا3 عدد← هر کدام 1 امتیاز
    21
  • کتاب 1تا3 عدد ← هر کدام 5 امتیاز
    22
  • توضیح: سقف امتیازات این بخش 20امتیاز میباشد
    23
  • در صورت داشتن مقاله یا کتاب دراینجا به صورت زیپ شده فایلها را یکجا بارگزاری نمایید* آپلود فایل
      24
    • 4-اخلاق (حداکثر امتیاز 10 امتیاز)
      25
    • 1-2- سوء پیشینه*
      دارم
      ندارم
      26
    • (در صورت وجود پرونده انضباطی، نمره ای کسب نخواهد شد)
      27
    • 5-ورزش (حداکثر امتیاز 20 امتیاز)
      28
    • 5-1. حکم قهرمانی تیمی یا انفرادی 20 امتیاز
      29
    • 5-2 حکم نائب قهرمانی تیمی یا انفرادی 15 امتیاز
      30
    • 5-3- شرکت فعال در مسابقات رسمی و داخلی دانشگاه 10 امتیاز
      31
    • در صورت داشتن احکام ورزشی اینجا به صورت زیپ شده فایلها را یکجا بارگزاری نمایید* آپلود
        32
      • 6. فعالیت های قرآنی و مذهبی (حداکثر امتیاز 20 امتیاز)
        33
      • 6-1- حافظ1تا20 جزء قرآن یا کل نهج البلاغه 20 امتیاز(به ازاء هز جزء 1 امتیاز)
        34
      • 6-2- شرکت در مسابقات قرآنی و کسب مقام 10 امتیاز
        35
      • 6-3-شرکت در برنامه های نهاد رهبری در دانشگاه(شامل حوزه علوم اسلامی و برنامه های جنبی و مسابقات) 5 امتیاز
        36
      • 6-4- شرکت فعال در هیات دانشجویی و مراسمات مذهبی دانشگاه 5 امتیاز
        37
      • در صورت داشتن فعالیت های قرانی و مذهبی اینجا به صورت زیپ شده فایلها را یکجا بارگزاری نمایید* آپلود
          38
        • 7. خلاقیت و نوآوری (حداکثر امتیاز 20 امتیاز)
          39
        • دانشجویانی که هر نوع خلاقیت و نو آوری را د رهر زمینه ای داشته باشند به شرط ارائه مدرک و تایید آن توسط مسئول مربوط، امتیاز این بخش را خواهند گرفت. همچنین با توجه به نیاز جامعه به خدمات اقتصادی و معیشتی،هرگونه خدمت دانشجو به جامعه،مشمول امتیاز در این بخش خواهد بود
          40
        • 8-سایرمدارک
          41
        • (در صورت داشتن افتخارات دیگر اینجا ارسال کنید) – بارگزاری فایل* آپلود
            42
          • زمان برگزاری مراسم اهدای جوایز به دانشجوی نمونه سال، روز دانشجوی هر سال می باشد.
            43
          • جوایز:
            44
          • نفر اول ← 20,000,000 ریال
            45
          • نفر دوم ← 12,000,000 ریال
            46
          • نفر سوم ← 8,000,000 ریال
            47
          • توجه*
            اینجانب صحت مطالب ارائه شده درفرم هاي فوق را تائيد نموده و در صورتيكه در هر يك از مراحل رسيدگي عدم صحت موارد ذكر شده اثبات گردد ، مراجع رسيدگي كننده، مي‌توانند نسبت به حذف اينجانب اقدام نمايند و هيچگونه اعتراضي نخواهم داشت .
            48
          • تذکر: 1- مقالات و احکام قهرمانی باید مربوط به بازه زمانی سال جاری یا مربوط به دوره دانشجویی دانشجو (مشروط به عدم استفاده و ارسال آن در دوره‌های قبلی جشنواره) باشد. 2- مقالات و مسابقات و افتخارات دانشجو نباید مربوط به دوران تحصیل در قبل از دانشگاه باشد. 3- در صورتی که دانشجو در دوره یا دوره های قبلی جشنواره انتخابِ دانشجوی نمونه سال حائز رتبه یک تا سه شده باشد تنها در صورتی می تواند در دوره جدید شرکت کند که مدارک ارسالی وی در بخش های مختلف همگی جدید باشند. 4- در امتیاز مربوط به چاپ کتاب می بایست چاپ کتاب مربوط به بازه زمانی دانشجویی فرد بوده و قبلا از امتیاز آن استفاده نکرده باشد. 5- تمامی دانشجویانی که در یک دوره مسابقه دانشجوی نمونه سال شرکت کرده اند لکن حائز رتبه نشده اند می توانند با همان مدارک قبلی ( به جز معدل دو ترم آنها که می بایست مربوط به سال منتهی به جشنواره باشد ) در مسابقه سال بعد شرکت کنند.
            49