جشنواره ملی اعتکاف دانشگاهیان

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ،وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نخستین جشنواره ملی اعتکاف دانشگاهیان ، ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با هدف ترویج و حفظ ارزش های دینی برگزار می شود.
جشنواره ملی اعتکاف دانشگاهیان

گفتنی است این جشنواره با محوریت  "آثار اجتماعی اعتکاف در زندگی شخصی دانشجویان ،آثار همدلی در سایه اعتکاف ، آثار همنشینی و روایت سیره معتکفین" و در ۴ بخش پژوهشی (تقدیر از پایان نامه ها ،کتاب، مقاله) ، ادبی (داستان کوتاه، خاطره نویسی، دلنوشته )، هنری (عکس،تایپوگرافی،پوستر،تصویر سازی) و چند رسانه ای (پادکست، نماهنگ، کلیپ)  برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰  و اختتامیه جشنواره  (همراه با اهدای جوایز نفیس به برگزیدگان ) در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ می باشد.

*ضمنا دانشجویان غیر ایرانی نیز می توانند در این جشنواره شرکت نمایند .

علاقمندان به شرکت در جشنواره ملی اعتکاف می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس الکترونیکی http://festivaluni.ir و یا شماره تماس ۰۲۵۳۲۱۰۳۴۱۴ مراجعه نمایند.