پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جهرم به مناسبت رحلت آیت الله مصباح

بسم الله الرحمن الرحیم

با نهایت تاسف عروج ملکوتی عالم، فیلسوف، زاهد و حکیم انقلابی حضرت آیت الله مصباح یزدی(رحمه الله علیه) را خدمت حضرت صاحب الزمان(عج) ، مقام معظم رهبری(دامت برکاته)، حوزه های علمیه جهان اسلام و شاگردان آن عالم فقید و تمام عاشقان علم و تقوا تسلیت عرض می نمایم.

اینجانب افتخار شاگردی در مکتب ژرف اخلاقی و علمی ایشان را داشته ام و همواره این مرد الهی را انسانی با اخلاص تامه، متالهی متواضع، حکیمی دردمند و دلسوز نظام و رهبری و فردی شجاع و تیزبین در برابر بدخواهان اسلام و انقلاب یافته ام. امید است که جامعه اسلامی و عاشقان ولایت همواره ایشان را الگوی خویش قرار دهند. برای روح مطهر ایشان علو درجات را مسألت می نمایم.