پیام تقدیر و تشکر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت برگزاری مراسم با شکوه تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه جهرم

هر قدمی برای شهید برداشته شود، گام بلندی است در جهت رسیدن به درجه انسان کامل.

بدین وسیله بر خود فرض می دانم از تمام ارگان ها، سازمانها و نهادهایی که در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه جهرم همراهی نموده و بخشی از کار را بر عهده گرفتند، تشکر و قدردانی نمایم. همچنین از همه دست‌اندرکاران داخلی دانشگاه از جمله رئیس دانشگاه، معاونین محترم به ویژه معاونت فرهنگی، مدیران به ویژه مدیر فرهنگی و مدیر دانشجویی، اساتید و هیئت علمی، واحد ایثارگران، نیروهای حراست و بخش اداری و بخش آموزش و نیروهای تدارکات و نیروهای خدماتی و شرکتی و تمام کسانی که به هر نحوی باعث باشکوه شدن مراسم شدند کمال تشکر را دارم.

در این بین تشکر ویژه دارم از مردم شریف و شهید پرور جهرم و دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه جهرم که در گمنامی، چندان بی شباهت با شهیدمان نیستند و چقدر زیبا و مناسب است که این قشرعاشق شهادت، به این وصف گمنام بودن مزین باشند و این بالاترین اجر را در نزد خداوند متعال خواهد داشت. انشالله.

والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته

۳۰/ ۱۰ /۹۹