**برگزاری مسابقه نقشه کشی با نرم افزار solidworks ویژه برنامه روز مهندس* *

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۳۷۲ اخبار دانشکده
**برگزاری مسابقه نقشه کشی با نرم افزار solidworks ویژه برنامه روز مهندس* *

به گزارش واحد خبر و رسانه انجمن علمی مهندسی مکانیک، به مناسبت روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس مسابقه‌ی نقشه کشی با نرم افزار solidworks در روز 13ام اسفندماه با رقابت پرشور دانشجویان و با حضور گرم اساتید و کارشناس گروه مهندسی مکانیک آقایان دکتر سعید رحمانیان، دکتر وحید مکرم، دکتر مهبد معین و مهندس بهمن‌‌زادگان برگزار شد.

در این مسابقه دانشجویان در گروه های دونفره و با ۳۵ دقیقه زمان با داوری جناب آقای دکتر سعید رحمانیان و جناب آقای دکتر حسین رحمانیان به رقابت پرداختند. از فاکتورهای مهم در داوری مسابقه، سرعت و کیفیت طراحی بود.

در نهایت، تیم آقایان احسان امین زاده و محمد حسین امین و همچنین تیم آقایان کوروش نجفی و رضا عسکری به صورت مشترک به عنوان تیم اول و تیم آقایان علیرضا زارع و حسین مؤمن زاده به عنوان تیم دوم برگزیده شدند.