برگزاری مراسم معارفه نو دانشجویان رشته مهندسی مکانیک

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۵ کد : ۴۱۶ اخبار دانشکده
برگزاری مراسم معارفه نو دانشجویان رشته مهندسی مکانیک

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک و با همکاری اساتید گروه مهندسی مکانیک مراسم معارفه نو دانشجویان این رشته برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر عظیم جباره معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید خواستار رعایت اصول اندیشه ورزی در طی دوران تحصیل شدند.

در ادامه، دکتر محمد رحمانیان مدیر گروه رشته مهندسی مکانیک ضمن معرفی رشته به بیان نکاتی در خصوص آئین نامه­ها،  قوانین آموزشی و همچنین معرفی آرایش دروس پرداختند.

در پایان دو تن از اساتید گروه مهندسی مکانیک دکتر جابر ابوئیان و دکتر مهبد معین در مورد لزوم تطابق با شرایط دانشگاه، تلاش بیشتر در ترم اول در مطالعه دروس و سازگاری با محیط دانشگاه و اشاره به ظرفیت های شغلی و تجاری و آینده این رشته پرداختند.

شایان ذکر است، پرسش و پاسخ به سوالات دانشجویی پایان بخش این جلسه بود.