افتتاح نمایشگاه مجازی آثار و صنایع دستی دانشجویان دانشگاه جهرم

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۳ کد : ۱۰۰۶ اخبار
افتتاح نمایشگاه مجازی آثار و صنایع دستی دانشجویان دانشگاه جهرم

دکتر غنی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم گفت: در هشتمین روز از دهه‌ی فجر و به منظور ارج‌نهادن به خلاقیت‌های فردی و هنری دانشجویان دانشگاه جهرم، با حضور دکتر مینایی رئیس دانشگاه جهرم، دکتر نقی‌پور معاون اداری و مالی و کارکنان امور فرهنگ آثار این دانشجویان به صورت مجازی افتتاح شد.

وی افزود: در مرحله اول این نمایشگاه،۱۲۰ اثر هنری از دانشجویان ‌و فرزندان دانشگاهیان جهرم در وبلاگ: http://jahromuniversityexhibition.blog.ir به نمایش گذاشته شده و آماده بازدید علاقه‌مندان است.

وی اظهار کرد: این آثار که به همت کانون فیلم و کانون هنرهای تجسمی امور فرهنگی دانشگاه جهرم آماده شده، در زمینه‌های هنری چون: بافتنی، قالی‌بافی، گلیم‌بافی، گبه، نقاشی، خوش‌نویسی، شمع‌سازی، سفال‌گری و دیوارکوب، میناکاری روی سفال و... است.

وی ابراز کرد: این نمایشگاه به صورت دائمی و به روز است و آثار سایر هنرمندان دانشگاه جهرم نیز به تدریج به آن افزوده خواهد شد.