ارسال ۲۰ اثر مرحله دانشگاه جهرم به سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

ارسال ۲۰ اثر مرحله دانشگاه جهرم به سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

با پایان داوری آثار ارسالی به جشنواره داخلی حرکت ویژه انجمن‌های علمی، اسناد و مدارک بیست اثر برتر دانشگاه جهرم در سامانه‌ی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه فعالیت‌های انجمن علمی بارگذاری شد.

سیزدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی حرکت در شش محور فراخوان داد.

همزمان با تشییع شهید گمنام در دانشگاه جهرم، گروه امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم بیش از ۳۰۰ صفحه اسناد و مدارک مربوط به جشنواره‌ی بین‌المللی حرکت را به صورت تک‌به‌تک در قالب فایل‌های pdf، xsl، word گزارش، اینفوگرافی‌، پوستر و... را در این سامانه بارگذاری کرد.

ضمن اینکه مشخصات کامل هر یک از دانشجویان و انجمن‌ها نیز باید در سامانه به صورت جداگانه ثبت می‌شد که این امر زمان‌بر اغلب با دشواری‌های مختلف همراه بود.

در پایان آثار انجمن‌های علمی و دانشجویان رشته‌های مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، علوم و مهندسی باغبانی و مترجمی زبان انگلیسی و آثار فردی از رشته‌هایی چون مکانیک، کامپیوتر، بیوتکنولوژی، ریاضی، کشاورزی، علوم ورزشی و زبان‌شناسی به این جشنواره ارسال شدند. در بخش ایده شو نیز طرح کارآفرینی امیرحسین ره‌بین به این جشنواره ارسال شد.