انتخاب دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه جهرم به عنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی زبان و ادبیات فارسی کشور

با رأی‌ مستقیم دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی کشور، خانم عاطفه نصیری گلبرنجی، دبیر انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه جهرم به عنوان یکی از هفت عضو  شورای مرکزی دبیران انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی ایران معرفی شد.

نصیری دوران کارشناسی را در دانشگاه جهرم بوده و هم‌اکنون نیز دانشجوی کارشناسی ارشد این رشته در دانشگاه جهرم است.

وی نخستین دبیر انجمن علمی دانشگاه جهرم است که به شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی‌ کشور راه یافته است.

سایر اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، شهید بهشتی، الزهرا(س)، شهید چمران، فرهنگیان تهران و کوثر بجنورد هستند.