وبینار آشنایی با جایگاه ارزیابی حسی در صنایع غذایی

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۱ کد : ۱۰۷۰ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۷۷۴
وبینار آشنایی با جایگاه ارزیابی حسی در صنایع غذایی

انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه جهرم وبینار «آشنایی با جایگاه ارزیابی حسی در صنایع غذایی» را بستر Adobe connect برگزار می‌کند.

سخنران: دکتر علیرضا بدل توانا

مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرین غزال(دایتی)

مترجم کتاب راهنمای کاربردی ارزیابی حسی

زمان: یکشنبه ۲۴ اسفند ماه ۱۳۹۹

ساعت ۱۷:۳۰

ورود برای عموم آزاد است.

لینک ورود:

Http://VC.jahromu.ac.ir/farhangi2


نظر شما :