راهیابی ۱۲ اثر از دانشگاه جهرم به مرحله‌ی داوری جشنواره نشریات دانشگاهی(تیتر ۱۲)

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۴ کد : ۱۰۷۶ اخبار

پس از پایان مهلت فراخوان ثبت آثار در دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی موسوم به تیتر ۱۲ تا بهمن ماه ۱۳۹۹، در مجموع دانشجویان دانشگاه جهرم در ۳ بخش با ۲۳ اثر شرکت کردند که در مقایسه با اداره گذشته رشد ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. امسال فراخوان آثار دانشجویی در چهار بخش نشریات برگزیده، آثار برگزیده، فضای مجازی و بخش ویژه نشریات دانشگاهی خارج از ایران منتشر شد.

تعداد کل آثار دانشگاه جهرم در تمام بخش‌ها ۲۳ اثر  بود که از این تعداد، یک اثر ذخیره موقت، دو اثر تأییدنشده توسط کارشناس، ۸ اثر دارای نقص و ۱۲ اثر به مرحله‌ی نهایی راه یافتند.

درصد آثار راه‌یافته به داوری ۵۲.۱ و درصد آن‌ها نسبت به کل آثار راه‌یافته به داوری، ۰.۰۴ بود.

اختتامیه دوازدهمین جشنواره نشریات دانشگاهی در بهار ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.