برگزاری وبینار بررسی سیارات فراخورشیدی

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۱۰۹ اخبار
برگزاری وبینار بررسی سیارات فراخورشیدی

این وبینار در دو بخش تخصصی: بررسی سیارات فراخورشیدی و عمومی: اهمیت زبان، تأثیر دانشگاه بر اعتبار علمی و تحقیق و پژوهش، با سخنرانی خانم فرزانه ظهرابی، دانشجوی دکترای ستاره‌شناسی دانشگاه لوئیزیانا(دانش‌آموخته کارشناسی فیزیک دانشگاه جهرم) برگزار شد.
این وبینار به همت انجمن علمی فیزیک و فیزیک مهندسی دانشگاه جهرم، یکشنبه ۲۲ فروردین از ساعت ۱۸ تا۲۰:۳۰ در محیط adobe connect برگزار شد.
در بخش تخصصی این وبینار موضوعاتی چون چگونگی بررسی و‌ پیدایش سیارات فراخورشیدی و ابزار‌های نوین برای کشف این سیاراتی سخن گفته شد. در بخش عمومی نیز نکات لازم برای پیشرفت در علم فیزیک و آنچه که یک دانشجو برای رسیدن به موفقیت باید طی کند، بحث شد.
در این وبینار، دکتر رنگانی ریاست دانشکده علوم پایه، دکتر رستگار، مدیر گروه فیزیک، دکتر علمایی و برخی دیگر از اساتید و دانشجویان و علاقه‌مندان شرکت داشتند.
در پایان وبینار، پرسش و پاسخ انجام شد.