فراخوان طراحی مبلمان بیرونی دانشگاه جهرم

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۱۱۰ اخبار
فراخوان طراحی مبلمان بیرونی دانشگاه جهرم

معاونت مالی-اداری با همکاری امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم در نظر دارد طراحی نیمکت، صندلی، سایبان، مبلمان، سطل‌های زباله، روشنایی فضای سبز دانشگاه را متناسب با رشته‌های مختلف این دانشگاه با توجه به طرح‌های دانشجویی اجرا کند.
از این رو، از تمام دانشجویان دانشگاه جهرم که در زمینه‌ی طراحی، ایده‌پردازی و تولید فعالیت می‌کنند دعوت می‌شود، طرح‌های خود را متناسب با المان‌ها و عناصر رشته‌‌ای خود به شماره تلفن۰۹۳۰۱۴۴۱۲۰۲ ارسال فرمایند.
به برترین طرح‌ها از طرف دانشگاه جهرم جوایزی تعلق خواهد گرفت.
*طرح‌های برتر در محوطه دانشگاه و در مکان پیشنهادی دانشجوی طراح و با نظارت او اجرا و نام وی بر روی اثر حک خواهد شد.*
شرکت در مسابقه برای دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه جهرم آزاد است. هیچ محدودیتی برای شرکت در مسابقه به صورت فردی، گروهی و شرکتی وجود ندارد.
سایر شرایط:
طرح باید به صورت سه بعدی یا ماکت همراه با ذکر جنس و برآورد هزینه باشد.
طرح‌هایی که از مواد مقاوم و دوستدار طبیعت ساخته شده باشند، از امتیاز بیشتری برخوردار خواهند بود.
طراحی برای مبلمان، نیمکت یا صندلی تک نفره، سطل زباله، تیرهای روشنایی یا سایه‌بان باشد.
ماکت طرح‌ها با حداقل مقیاس ۱ به ۱۰ باشد و مصالح و مواد قابل استفاده برای هر قسمت پیشنهاد شود.
علاوه بر زیبایی، آرگونومی برای راحتی و سلامتی بدن در نظر گرفته شده و پارامترهای آن توضیح داده شود.
طراحی‌ها می‌تواند قابلیت هوشمندسازی و اتصالات الکترونیکی داشته باشند و دوستدار محیط زیست بوده و با وضعیت آب و هوای جهرم و نمای ساختمان‌های دانشگاه سازگاری داشته باشند.
هر طرح می‌تواند دربرگیرنده فرم، نمادها یا مفاهیمی از رشته‌های تحصیلی دانشجویان دانشگاه جهرم باشد.
طرح‌ها باید از نظر اقتصادی به صرفه باشند.

چند تصویر پیشنهادی در پوستر آمده است.