اعطای مجوز انتشار به سه نشریه جدید در دانشگاه جهرم

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۱۱۶ اخبار
اعطای مجوز انتشار به سه نشریه جدید در دانشگاه جهرم

با استعانت از خداوند متعال با مصوبه‌ی شورای نظارت بر نشریات دانشگاه جهرم، سه نشریه‌ی جدید در حوزه ‌های آمار، علوم ورزشی و ادبیات مجوز انتشار یافتند و مجوز انتشار دو نشریه نیز تمدید شد.

به این ترتیب نشریه‌ی «فیشر» به صاحب امتیازی انجمن علمی آمار با سردبیری سیدمحمد مهدی خاتمی، «هزاردستان» به صاحب امتیازی کانون شعر و ادب به سردبیری زهرا زارعی و «اکسیژن» به صاحب امتیازی انجمن علمی علوم ورزشی به سردبیری نرجس علیرضایی مجوز انتشار گرفتند.

مدیران مسئول این نشریات به ترتیب: انجمن علمی آمار، ساناز ثانی‌فر و ستاره غریبی هستند که به صورت فصلنامه‌ی الکترونیکی منتشر خواهند شد.

مجوز دو نشریه‌ی «تب و دانشجویی» پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی ‌به سردبیری فاطمه امینی‌نسب ‌و مدیرمسئولی امیرحسین ره‌بین و «مترجم برگزیده» انجمن علمی مترجمی زبان انگلیسی با سردبیری کیانا صالحیان و مدیر مسئولی مریم غفاری نیز برای یک‌سال دیگر تمدید شد.

دوره‌ی آموزشی برای این سردبیران و‌ مدیران مسئول، پنج‌شنبه ۲۶ فروردین ماه به صورت مجازی برگزار شد.