دانلود منابع بخش معارفی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

منابع بخش معارفی سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور را اعلام شد. مرحله اول از بخش معارفی شامل ۷ رشته (آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین، حفظ موضوعی قرآن کریم، سبک زندگی ایرانی-اسلامی،احکام و پرسمان معارفی)و ۲ رشته کتبی از بخش‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و نیز رشته‌های حفظ از بخش آوایی شامل چهار رشته(حفظ کل و ۲۰ و ۱۰ و ۵جزء قرآن کریم) از سی و ششمین جشنواره سراسری قران و عترت در تیر ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

نحوه و زمان دقیق برگزاری آزمون متعاقباً اعلام می‌شود.

توجه: دانشجویان گرامی به منظور دانلود و ذخیره منابع بر روی آدرس زیر رفته و روی هر رشته‌ای که در پایین آمده دو بار کلیک کنید تا آن منبع را بتوانید ذخیره کنید.