فراخوان همکاری با خبرگزاری ایسنا منطقه فارس

فراخوان همکاری با خبرگزاری ایسنا منطقه فارس

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، برای گسترش فعالیت‌های خبری، طی فراخوانی، دانشجویان مستعد، علاقه‌مند و دارای توانایی را برای همکاری دعوت کرد.

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، با انتشار فراخوانی اعلام کرد که از میان دانشجویان علاقه‌مند، مستعد و دارای توانایی فعالیت‌های خبری و عکاسی، افراد معدودی را جذب خواهد کرد.

براساس این فراخوان، علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت فرصت دارند که برای ثبت‌نام به همراه مدارک شناسایی شامل کارت ملی و دانشجویی، به ساختمان مدیریت جهاددانشگاهی استان فارس در شیراز، مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، در این فراخوان، بعد از برگزاری یک دوره آموزشی به شکل تئوری و کارگاهی و ارزیابی شرکت کنندگان، تعداد معدودی از افراد متقاضی، انتخاب شده و امکان همکاری با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس را خواهند یافت.