فراخوان جشنواره حرف‌آورد

فراخوان جشنواره حرف‌آورد

مسابقه «حرف‌آورد»، دعوتی برای شنیدن و زدن حرف‌های خوب از بانوان است.

برای شرکت در این مسابقه کافی است گوشی تلفن خود را برداشته و یک کلیپ از حرف‌های خوب خودتان را تهیه کرده و به مسابقه ارسال کنید.

این مسابقه سراسری به همت جمعی از نخبگان دانشگاهی از سراسرکشور با هدف پرداختن به موضوعات مختلف اجتماعی توسط مردم در قالب تهیه کلیپ برنامه‌ریزی شده است.

«حرف‌آورد» دعوت به یک مسابقه برای شنیدن و زدن حرف‌های خوب در قالب تهیه کلیپ در مکان‌های مختلف و در جمع دوستان است. علاقه‌مندان برای ارسال حرف‌های خود به این مسابقه می‌توانند موضوعات خود را در خصوص «حرفه، موفقیت‌ها، امید به زندگی، افق آینده کشور» و یا هر موضوعی که برای مردم جذاب و آموزنده باشد ارسال کنند. نمونه کلیپ‌ها را می‌توانید در سایت مسابقه به آدرس www.harfavard.ir مشاهده کنید.

آثار ارسالی در معرض رأی مردم گذاشته می‌شوند و نمونه‌هایی که بیشتر مورد پسند واقع شود، برنده مسابقه هستند.

برگزیدگان ضمن دریافت هدایای ویژه برای شرکت در مسابقه تلویزیونی «حرف‌آورد» دعوت خواهند شد.

دانشگاه جهرم، حامی پویش «حرف‌آورد»