اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه حفظ سوره نبأ

اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه حفظ سوره نبأ

با تشکر از کلیه‌ی شرکت‌کنندگان در مسابقه‌ی حفظ سوره‌ی نبأ اسلامی نفراتی که با حفظ بدون غلط، موفق به کسب رتبه‌ی برتر شدند به شرح زیر است. به منظور تجلیل از این بزرگواران به تمام این دانشجویان جایزه‌ی نقدی اهدا خواهد شد. اسامی برگزیدگان بدون اولویت در ذکر نام به شرح زیر است:

کلثوم اسدی

فاطمه ایوبی

سمانه جوادی‌نیا

فائزه زرافشان

هانیه زمانی

فاطمه طالب

الهام غفوری

نرگس کدائی

رضا کریمی

همچنین با اعلام نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم، نظر به استقبال خوب دانشجویان، به کلیه‌ی شرکت‌کنندگان این مسابقه، شارژ مکالمه و اینترنت تلفن همراه(۱۰ هزار تومانی برای نمرات بالا و ۵ هزار تومانی برای افراد با نمره پایین)  تقدیم خواهد شد.

و خبر خوب اینکه امتیاز شرکت برای انتخاب در جشنواره‌ی دانشجوی نمونه‌ی دانشگاه جهرم برای کلیه‌ی شرکت‌کنندگان این مسابقه در نظر گرفته شده و اسامی به دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه ارسال شده است.

به یاری خداوند در صورت موافقت، از این پس امکان در نظر گرفتن امتیاز برای کلیه‌ی شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن و عترت دانشگاه، استانی، کشوری و... وجود خواهد داشت.