برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر

برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر

جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) به همت کانون حجاب و عفاف، کانون اجرا و گویندگی ‌و پایگاه بسیج دانشجویی شهید ابراهیم هادی دانشگاه جهرم، شنبه ۲۲ خرداد از ساعت ۱۹ به صورت بر خط از طریق سامانه Adobe connect برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام علی هاشمی به بررسی دیدگاه حجاب از منظر علم پرداخت و ضمن بیان احادیث و روایاتی درباره‌ی حجاب، آن را در فرهنگ‌های غربی، مسیحی و ایران پیش از اسلام بررسی کرد.

حجت‌الاسلام هاشمی درباره‌ی ضرورت حجاب گفت: حجاب از آن روست که زن بتواند در همه‌ی عرصه‌های جامعه حضور پیدا کند. حفظ وقار و شخصیت زن در جامعه، حفظ امنیت جنسی و جسمی و ضرورت حفظ سلامت جسمی و روحی و... از دیگر دلایل ضرورت حجاب است.

دیگر مهمان این برنامه مداح اهل بیت سید احسان نجفی بود که به مولودی‌خوانی پرداخت.

سخنرانی معاون فرهنگی دانشگاه، پخش کلیپ‌های جذاب و برگزاری مسابقه از دیگر بخش‌های این برنامه بود.