نکاتی درباره‌ی ثبت‌نام‌ بخش معارفی و آوایی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

دانشجویان عزیز توجه کنند آزمون بخش آوایی در روز دوشنبه ۲۸ تیر ماه از ساعت ۱۴-۸ خواهد بود.

آزمون رشته‌های حفظ از بخش آوایی(حفظ کل، حفظ ۲۰جزء، حفظ ۱۰جزء و حفظ ۵جزء قرآن کریم)

و رشته‌های معارفی از دو بخش نهج‌البلاغه و صحیفه‌ی سجادیه(معارف نهج‌البلاغه و معارف صحیفه‌ی سجادیه)

به همراه آزمون بخش معارفی در روز دوشـنبه ۲۸تیر ماه  از ساعت ۱۴-۸  برگزار خواهد شد.

دانشجویان عزیز می‌توانند در صورت ضرورت و برای دریافت پاسخِ سؤالات احتمالی با شـماره تماس ۰۹۲۷۱۹۰۷۷۵۲(کارشـناس محترم فرهنگی) تماس بگیرند.

تلفن فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم:

۰۷۱۵۴۳۷۲۲۵۲- ۵۴۳۷۲۱۶۹

داخلی ۱۳۶ و ۱۸۰