برگزاری سمینار زبان‌شناسی قضایی

برگزاری سمینار زبان‌شناسی قضایی

این وبینار به همت انجمن علمی_دانشجویی زبانشناسی دانشگاه جهرم  ساعت ۱۰ سه شنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۰  با حضور ۸۵  نفر شرکت‌کننده در سامانه ادوبی کانکت برگزار شد

در ابتدای جلسه، بعد از خوشامدگویی و معرفی دکتر آقاگل زاده، سخنران مدعوی این برنامه،

صدیقه فتحی، دبیر انجمن علمی زبان‌شناسی، استاد مشاور انجمن علمی زبان‌شناسی، دکتر بهار پورشاهیان سخن گفت و ضمن خوشامدگویی و معرفی گروه زبان‌شناسی دانشگاه جهرم و همچنین فعالیت‌های انجمن علمی زبانشناسی، از جناب دکتر آقاگل زاده دعوت به سخنرانی کردند.

دکتر آقاگل‌زاده با بیان اینکه این بینارشته‌ای واقعی و مورد نیاز همه جوامع است، نخست حوزه‌ی بینارشته‌ای زبانشناسی قضایی را معرفی کرد.

سپس درباره تحقیق‌ها و فعالیت.هایی که در این رشته شده صحبت کرد و این رشته را برای شناخت بهتر فرهیختگان حاضر در جلسه  توضیح داد. وی گفت: متون حقوقی که متشکل از دانش زبان‌شناسی است می‌تواند به صورت بالقوه منبع مشکل باشد، در رشته حقوق زبان موضوعیت دارد به همین علت برای تدوین قوانین، زبانشناس باید در کنار حقوقدان باشد.

پاسخ به سؤالات شرکت‌کنندگان و سخنرانی دکتر مبارکی دانشجوی سابق دکتر آقاگل‌زاده و معاون آموزشی دانشگاه جهرم، از دیگر بخش‌های این برنامه بود.