انجمن‌های علمی زبان انگلیسی دانشگاه رازی با همکاری انجمن علمی زبان‌شناسی دانشگاه جهرم و سایر دانشگاه‌ها برگزار می‌کنند:

Tolerance and resolution of vowel hiatus in Persian

(تحمل و وضوح وقفه واکه در فارسی)

مدرس: کوروش آریایی

دانشجوی دکتری زبان‌شناسی دانشگاه تورنتو

پنج‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

انجمن‌های همکار:

انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تبریز، انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی، انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه ارومیه، انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان، انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه بیرجند، انجمن علمی زبان‌شناسی دانشگاه رفسنجان.

ورود برای عموم دانشجویان از طریق لینک زیر مجاز و رایگان است.