شب شعر مجازی آفتاب هشتم

۰۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۲۷۰ اطلاعیه ها
شب شعر مجازی آفتاب هشتم

شب شعر مجازی آفتاب هشتم در دانشگاه جهرم برگزار شد

شب شعر رضوی آفتاب هشتم شامگاه سه‌شنبه اول تیر ماه، با حضور شاعران اهل بیت و شعرخوانی دانشجویان شاعر به صورت برخط به میزبانی دانشگاه جهرم برگزار شد.

این محفل ادبی از سلسله برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت و هفته فرهنگ رضوی بود و به مناسبت میلاد خجسته امام هشتم، به همت کانون شعر و ادب دانشگاه جهرم و همکاری پایگاه بسیج دانشجویی شهید هادی دانشگاه جهرم، با حضور شاعران اهل بیت به صورت بر خط به میزبانی دانشگاه جهرم برگزار شد.

در شب شعر رضوی آفتاب هشتم، شاعران اهل بیت و انقلاب چون: عبدالحمید رحمانیان، دکتر شهرام کارگر، محمدعلی جهاندیده، دانیال بهادرانی، درنا بهادرانی به قرائت آخرین سروده‌های خود در قالب‌های سنتی و نو در مدح ثامن‌الحجج پرداختند.

هدف از برگزاری این شب شعر، بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، تبلیغی و ترویجی، استفاده از ظرفیت‌های شعر آیینی برای توسعه و ترویج سبک زندگی رضوی با حضور شاعران به نام حوزه شعر و ادب کشور در دانشگاه بود.

حضور چهره‌های ملی شعر و ادب در فارس در پویایی حوزه شعر و ادب نقشی بسیار مؤثری دارد.

در این برنامه همچنین تعدادی از دانشجویان دانشگاه جهرم نیز به قرائت مدایح رضوی خود پرداختند.

پخش کلیپ، مدیحه‌خوانی کودکان خردسال و برگزاری مسابقه سرودن مصراع رضوی برای دانشجویان از دیگر بخش‌های این برنامه بود.