وبینار آشنایی مقدماتی با حوزه‌های پژوهشی روان‌شناسی زبان و عصب‌شناسی زبان

۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۰ کد : ۱۲۸۰ اطلاعیه ها
کارگروه عصب-روان‌شناسی زبان شاخه دانشجویی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز ایران با همکاری انجمن علمی- دانشجویی زبان‌شناسی دانشگاه جهرم وبینار آشنایی مقدماتی با حوزه‌های پژوهشی روان‌شناسی زبان و عصب‌شناسی زبان برگزار می‌کنند.
وبینار آشنایی مقدماتی با حوزه‌های پژوهشی روان‌شناسی زبان و عصب‌شناسی زبان

وبینار آشنایی مقدماتی با حوزه‌های پژوهشی روان‌شناسی زبان و عصب‌شناسی زبان به همت کارگروه عصب-روان‌شناسی زبان شاخه دانشجویی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز ایران با همکاری انجمن علمی- دانشجویی زبان‌شناسی دانشگاه جهرم برگزار می‌شود.

سخنران این وبینار دکتر مهدی پورمحمد استادیار پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی است و این وبینار پنج‌شنبه ۷ مرداد  ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۹ برگزار خواهد شد.

شرکت در این وبینار برای عموم دانشجویان آزاد و رایگان است.

شرکت کنندگان بای ورود لازم است از لینک ثبت‌نام‌ زیر وارد شوند:

فاطمه عطارد ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۸
با سلام و وقت بخیر. ببخشید فایل ضبط شده هم داره این وبینار یا خیر؟