اعلام اسامی دانشجویان نمونه سال۱۴۰۰ دانشگاه جهرم

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۶ کد : ۱۳۴۱ اخبار
اعلام اسامی دانشجویان نمونه سال۱۴۰۰ دانشگاه جهرم

پیرو فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تحت اشراف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم اسامی برگزیدگان دوره جاری به طرح زیر اعلام می‌شود:

نفر اول: سرکار خانم آمنه مهری با ۹۸ امتیاز (هدیه مبلغ ۲میلیون تومان)

نفر دوم: سرکار خانم لیلا شریفیان  با ۸۲ امتیاز(هدیه مبلغ ۱ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان)

نفر سوم: مشترک بین سرکار خانم مژگان مهدی‌پور و سرکار خانم فاطمه اولیایی جهرمی با ۷۰ امتیاز (هدیه به هرکدام مبلغ ۸۰۰هزارتومان).

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جهرم به سه نفر از دیگر شرکت کنندگان نیز که حائز امتیازات بالا شده‌اند به رسم یادبود جوایز فرهنگی اهدا خواهد کرد که اسامی آنها به شرح زیر است:

نفر اول: حمیده مهدی‌پور با ۶۳ امتیاز

نفر دوم: هانیه دهقان خانیمنی با ۵۹ امتیاز

نفر سوم: محمدرضا رحمانیان کوشککی با ۵۶ امتیاز.

این دورۀ مسابقه دانشجوی نمونه سال با شرکت و ارسال مدارک ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه جهرم برگزار شد.

از تمام دانشجویان دانشگاه جهرم دعوت می‌شود در این مسابقه که هر سال در آبان ماه برگزار می ‌شود شرکت فرمایند.

شرایط و نحوه بارگذاری مدارک در سایت دانشگاه جهرم قسمت نهاد رهبری موجود است.

بازه ارسال مدارک از اول مرداد تا آخر مهرماه هر سال است.

نفرات برتر نیز در آبان ماه و جوایز در آذرماه (ترجیحا روز دانشجو) همان سال اهدا می‌شود.

در پایان جهت معرفی بیشتر و الگو برداری دانشجویان و آشنایی با نفر اول مسابقه دوره جاری اطلاعات ارسالی این دانشجو اعلام می‌شود.

دانشجو : آمنه مهری دانشجوی کارشناس ارشد تربیت بدنی دانشگاه جهرم ورودی ۹۸

معدل ترم مهر ۱۳۹۹: 19/40، معدل ترم بهمن ۱۳۹۹:  ۱۹/۱۵

_ دارای ۶ مقاله علمی به همراه شرکت و ارائه مقاله در همایش

_ دارای حکم قهرمانی در رشته فوتسال در استان فارس