انتخاب دانشجوی دانشگاه جهرم به عنوان عضو اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی تربیت بدنی کشور

در نخستین دوره‌ی تشکیل اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌ی تربیت بدنی دانشگاه‌های کشور، خانم فاطمه مرادی دبیر انجمن علمی و دانشجوی رشته‌ی علوم ورزشی دانشگاه جهرم موفق شد با کسب ۱۷ رأی به جمع هفت نفر عضو اصلی این اتحادیه راه یابد.

این برای دومین بار است که دانشجویان جهرم موفق به حضور در جمع اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی کشور می‌شوند.

این موفقیت را به دانشجویان و اساتید رشته‌ی علوم ورزشی و ورزش‌دوستان دانشگاه جهرم تبریک می‌گوییم.