مراسم بزرگداشت پروفسور کرامت‌الله ایزدپناه جهرمی

مراسم بزرگداشت پروفسور کرامت‌الله ایزدپناه جهرمی

مراسم بزرگداشت پروفسور کرامت‌الله ایزدپناه جهرمی، چهره‌ی ماندگار گیاه‌پزشکی کشور و پدر علم ویروس‌شناسی گیاهی به همت بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه جهرم، دانشگاه شیراز، مجمع خیرین نخبه‌پرور فارس، مؤسسه استنادی جهان اسلام و شرکت سبزکاوشان فارس به صورت حضوری و مجازی با عنوان پاسداشت نخبگی برگزار می‌شود.

همزمان با این آیین که دوشنبه ۲۲ آذر ماه مصادف با هفته‌ی پژوهش برگزار می‌شود به همت امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه جهرم، این مراسم در سالن وحدت دانشگاه جهرم به صورت نیمه حضوری و نیمه مجازی از ساعت: ۱۲-۸:۳۰ با حضور اساتید و شاگردان استاد در جهرم برگزار می‌شود.

گفتنی است این مراسم با حضور پروفسور ایزدپناه و دکتر مینایی، ریاست دانشگاه جهرم و سایر مسئولان استانی در سالن شهید اسدآبادی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز برپا می‌شود

پخش مراسم شیراز از طریق آپارات بنیاد ملی نخبگان به نشانی:

خواهد بود.

پروفسور کرامت‌الله ایزدپناه، منزل تاریخی پدری خود را به میراث فرهنگی جهرم اهدا کرده که قرار است دفتر نمایندگی مجمع خیرین نخبه‌پرور فارس در آنجا افتتاح شود.