بسته خبری امور فرهنگی

بسته خبری امور فرهنگی

حضور دو تیم برنامه‌نویسی دانشگاه جهرم در مسابقات برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی اصفهان

مسابقه‌ی برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی اصفهان(IUT CPC) برای آمادگی تیم‌ها برای شرکت در مسابقات منطقه‌ای برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی شریف تهران با حضور بیش از یکصد تیم از دانشگاه‌های ایران، جمعه ۱۹ آذر ماه برگزار شد.

دانشگاه‌ جهرم با شرکت دانشجویان و اعضای انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه جهرم با حضور تیم یک متشکل از سینا یدملت، امیررضا ارجمند و امیررضا ابراهیمی، رتبه‌ی ۴۷ و تیم دوم با حضور امیرعلی رضایی و نیما شریفی رتبه‌ی ۸۸ را کسب کرد. سرپرستی این تیم‌ها بر عهده‌ی دکتر محمدجواد پارسه، عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه جهرم بود.

تیم شماره یک قبلاً در مسابقات آمادگی برنامه‌نویسی دانشگاه امیرکبیر نیز موفق به کسب مقام شده بود.

فراخوان طرح حمایت از تولید محتوای هدفمند «من و زمین»

با موضوعات:

۱-طراحی و تولید لباس پایدار (سازگار با محیط زیست)

۲-ویژگی‌های لباس و پوشش سازگار با محیط زیست

۳- پسماند و بازیافت

۴-درخت و درختکاری

۵-معماری پایدار (سازگار با محیط زیست)

مهلت ثبت نام: ۳۰دی ماه ۱۴۰۰

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در طرح به نشانی زیر مراجعه کنند:

jdmod.ir

همچنین شماره واتس اپ زیر جهت پاسخ به سوالات متقاضیان اعلام شده است: