راه‌یافتن داستان دانشجوی دانشگاه جهرم به جمع نیمه نهایی جشنواره طنز و کاریکاتور بحران

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۴ کد : ۱۴۶۶ اخبار

دبیرخانه جشنواره طنز و کاریکاتور بحران، فهرست راه‌یافتگان به مرحله‌ی نیمه‌نهایی داستان کوتاه کوتاه این جشنواره را اعلام کرد که در این فهرست، نام «فاطمه طالبی طالب‌بیگی»، دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه جهرم نیز به چشم می‌خورد.

از بین ۱۰۵۰ اثر ارسالی ۲۹۰ اثر از ۱۸۴ نفر به مرحله نیمه‌نهایی راه‌ یافتند که از این تعداد، سه داستان به عنوان برگزیده معرفی می‌شوند.

فراخوان جشنواره طنز و کاریکاتور بحران در سه بخش‌ «شعر طنز»، «داستان کوتاه طنز» و «کاریکاتور و کارتون» با موضوعات سیل، زلزله، کرونا، ۱۰دی ماه منتشر شد.

این جشنواره به همت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دفتر طنز حوزه هنری تهران برگزار می‌شود.