اهدای مجموعه‌‌ای نفیس از تمبرهای یادبود انقلاب اسلامی به امور فرهنگی دانشگاه جهرم

جناب آقای «دکتر علیرضا خادمی»، عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه جهرم در اقدامی پسندیده، مجموعه‌ی ۱۸۶ تمبر مربوط به دوران انقلاب اسلامی را به امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم اهدا کردند.

این مجموعه در قالب یک قاب است که نخستین تمبر آن یادبود سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و آخرین آن‌ها مربوط به یادبود شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است.

این استاد دانشگاه جهرم در کنار این مجموعه، ۱۸ جلد کتاب از تألیفات شخصی خود و دیگران را به کتابخانه‌ی امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جهرم اهدا کردند.