بسته خبری امور فرهنگی

بسته خبری امور فرهنگی

اعلام برگزیدگان مسابقه کتابخوانی ختم نبوت

با تشکر از همه‌ی شرکت‌کنندگان، برگزیدگان مسابقه‌ی کتابخوانی که به همت کانون شعر و ادب و کانون همیاران سلامت روان و مرکز مشاوره دانشگاه جهرم به مناسبت مبعث نبی مکرم اسلام برگزار شد، به شرح زیرند:

نگین شهریاری

کلثوم اسدی

فاطمه ایوبی

جوایز برگزیدگان به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

فراخوان دهمین جشنواره ملی شعر دانشجویی بهار نارنج

ویژه دانشجویان سراسر کشور

مهلت ارسال آثار: ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

اختتامیه: ۹ خرداد ۱۴۰۱

ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر در:

poem.sanru.ac.ir

رایانامه جشنواره:

cul@sanru.ac.ir

اسامی برگزیدگان پسران نمونه دانشجو و دانشجوی پدر نمونه دانشگاه جهرم

ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان و تشکر از همه‌ی شرکت‌کنندگان در رویداد پسران نمونه‌ی دانشجو و دانشجوی پدر نمونه‌ی دانشگاه جهرم، اسامی افراد برگزیده به شرح زیر است:

دانشجوی نمونه خلاق: سینا شفاعت‌‌پناهی

دانشجوی نمونه کارآفرین: رضا مقتدری

دانشجوی نمونه هنرمند: علیرضا زارع

این رویداد برگزیده پدر نمونه نداشت.

گفتنی است داوری بر اساس مستندات و مدارک ارسالی مرتبط و بر مبنای «مقطع فعلی تحصیلی» دانشجو، محاسبه شده است.

دانشجویان برگزیده، لطفاً شماره حساب و شماره کارت بانک ملی خود را به شماره‌ی واتساپ ۰۹۱۷۱۹۲۵۲۰۱ ارسال فرمایند.

برگزیدگان برای دریافت لوح تقدیر خود از تاریخ ۱ فروردین ماه به امور فرهنگی دانشگاه جهرم مراجعه کنند.

اخبار کوتاه فرهنگی دانشگاه جهرم

‌در دیدار رئیس و معاونان حوزه‌ی علمیه‌ی خواهران حضرت نرگس(س) جهرم با رئیس و معاون آموزشی و رئیس گروه فرهنگی دانشگاه جهرم، زمینه‌های همکاری‌های مشترک بین حوزه و دانشگاه بررسی شد.

کاروان دختران راهیان نور دانشگاه جهرم، روز ۱۷ اسفند ماه با بدرقه‌ی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و سایر مسئولان، به مناطق عملیاتی جنوب دفاع مقدس اعزام شدند‌.

تعدادی از دختران دانشجوی دانشگاه جهرم در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جریان جشن‌های اعیاد شعبانیه شرکت کردند.

جایزه‌ی برگزیدگان مسابقه‌ی کتابخوانی «خون دلی که لعل شد»، به حساب برندگان واریز شد.

دومین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع)

در بخش‌های:

مطبوعات و خبرگزاری‌ها، رسانه‌های صوتی و تصویری،  رسانه‌های مجازی، عکس و گرافیک،  پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی

کسب اطلاعات بیشتر در:

حضور مصطفی رستم‌پور، دانشجوی فیزیک مهندسی و نماینده‌ی دانشگاه جهرم در نهمین رویداد ملی توان‌افزایی مروجان فناوری نانو(۱۸ تا ۲۰ اسفندماه) در تهران