کسب رتبه‌های برتر کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه جهرم

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۶۴۲ اخبار
کسب رتبه‌های برتر کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه جهرم

دانشجویان دانشگاه جهرم در آزمون کارشناسی ارشد موفق شدند چهار رتبه تک رقمی و تعدادی قابل توجهی رتبه‌های دو رقمی کسب کنند.

در رشته مترجمی زبان انگلیسی، کیانا صالحیان و در رشته‌ی علوم و  مهندسی صنایع غذایی، غزل فرازمند، حائز رتبه یک شدند. همچنین عباس هاشمی موفق به کسب رتبه‌ی ۹ در رشته‌ی علوم و مهندسی صنایع غذایی شد.

در رشته‌ی علوم و مهندسی باغبانی نیز محمد کارگر و حسین زارعیان جهرمی رتبه‌های ۵ و ۳۵ را کسب کردند.

در رشته‌ی مهندسی تولید و ژنتیک دانشگاه جهرم،  آیدا زمانی رتبه ۱۵، مریم محقق ۲۶، سمیه رسایی ۳۲، مهسا اژدری رتبه ۳۸، طاهره رستگار رتبه ۴۰ و فاطمه جوانمردی رتبه ۶۹ را کسب کردند.

گفتنی است دانشجویان یادشده اغلب از دبیران و اعضای فعلی یا سابق شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه جهرم هستند.