برگزاری اردوی جهادی عهد خدمت با حضور دانشجویان دانشگاه جهرم

برگزاری اردوی جهادی عهد خدمت با حضور دانشجویان دانشگاه جهرم

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه جهرم گفت: اردوی جهادی «عهد خدمت دانشجویی» ویژه‌ی دانشجویان بسیجی شهرستان جهرم به منظور ارائه خدمات به روستاهای محروم این شهرستان برگزار می‌شود.

دکتر عسکر غنی با بیان اینکه دانشجویان جهادگر دانشگاه جهرم نیز در این عرصه به خدمت می‌پردازند، افزود: این اردوی جهادی در سه زمینه فرهنگی، سلامت و آموزشی، خدمات ویژه‌ای را به اهالی روستاهای محروم شهرستان جهرم ارائه می‌کند.

وی بیان کرد: فعالیت اردوی جهادی در حوزه‌های فرهنگی با برنامه‌هایی همچون پخش انیمیشن، مسابقه، نقاشی و سرود و اهدای جوایز ویژه کودکان و پخش بسته‌های معیشتی و بسته‌های‌های بهداشتی ویژه اهالی روستا انجام می‌شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: بخش آموزشی این اردوی جهادی شامل آموزش بهداشت، آموزش تحصیلی، حضور مشاور خانواده بوده و خدمات دیگری همچون عمرانی هنری، اجتماعی، ورزشی و... نیز در راستای این اردوی جهادی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: این اردو به مدت پنج روز و ۱۴شهریورماه آغاز و تا ۱۹شهریور ادامه پیدا می‌کند و روستاهای محروم «موردک» و «تشک» بخش مرکزی این شهرستان را تحت پوشش قرار می‌دهد.