مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته علوم و مهندسی باغبانی

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۰ کد : ۱۸۲۳ اخبار
مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته علوم و مهندسی باغبانی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته علوم و مهندسی باغبانی ساعت 8 صبح  در تاریخ 9 آذر ماه 1401 با حضور اساتید و دانشجویان تمامی ورودی ها در سالن وحدت دانشگاه جهرم برگزار شد. پس از قرائت قرآن، دکتر پدرام عصار به عنوان مدیر گروه ضمن خیرمقدم به دانشجویان نوورود در رابطه با اهمیت رشته باغبانی، آینده شغلی و چارت ترمی صحبت کردند. سپس خانم دکتر لیلا تقی پور، استاد مشاور انجمن علمی- دانشجویی به تشریح فعالیت های انجمن پرداختند. طبق گفته ایشان از سال 99 تاکنون برای 3 بار پی در پی به عنوان انجمن برتر به جشنواره حرکت راه پیدا کرده است و بیش از 80 فعالیت آموزشی و فرهنگی برگزار نموده است. پس از آن دکتر باقریان، دکتر غنی و دکتر محتشمی به معرفی فعالیتهای خود و رشته پرداختند. مراسم با سخنرانی دکتر عدنانی، مدیر محترم امورفرهنگی، ادامه پیدا کرد. ایشان انجمن های علمی را مرکز قوی برای رشد دانشجو معرفی کردند.

در پایان مهندس رحمانیان کارشناس گروه نیز آینده شغلی رشته را تشریح نمودند. سه کلیپ با موضوعات بازدیدهای علمی گروه و فعالیت های آزمایشگاهی نیز پخش شد. در پایان پس از پذیرایی و معرفی دانشجویان نوورود ،دانشجویان با اساتید عکس یادگاری گرفتند.