وبینار زبانهای ایرانی

وبینار زبانهای ایرانی

چهارشنبه 1401/12/24 ساعت 17 در بستر مجازی برگزار شد.

در این جلسه خانم دکتر ابوالحسنی در مورد زبان شناسی فرهنگی، مطالبی را بیان نمودند، ایشان همچنین خاطر نشان کردند که گویشوران یک زبان باید زبان مادری خود را حفظ کنند زیرا اگر یک زبان از بین برود فرهنگ هم از بین می رود و به دنبال ان شاخص هویت نیز از بین خواهد رفت و همچنین خانم دکتر پورشاهیان در مورد گویش شناسی که یکی از شاخه های علمی زبان شناسی است صحبت کردند و از اهداف این رشته سخن گفتند. در بخش آخر برنامه معرفی گویش های جنوب غرب و جنوب شرق توسط هر یک از دانشجویان که خود گویشور  بومی آن زبان ها بودند انجام گرفت که خانم مطهره موسوی دانشجوی سال آخر کارشناسی زبان شناسی دانشگاه جهرم با ارائه مختصر مقاله خود با عنوان (بررسی دو گونه از گویش اچُمی) و امیرحسین حسینی با معرفی زبان لری و گویش های آن، ایراد سخن کردند. در انتها نیز دو نفر از شرکت کنندگان به معرفی گویش های خود پرداختند.