*برگزاری جشن به مناسبت سالروز تاسیس صلیب سرخ و هلال احمر و اعطای ابلاغ دبیر و شورای کانون

به گزارش واحد روابط عمومی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه جهرم ، مجمع عمومی این کانون  سالروز تاسیس صلیب سرخ و هلال احمر را جشن گرفتند و طی این مراسم پس از تبریک جناب آقای دکترافروزه معاون امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه جهرم و جناب آقای نسابه معاون امور جوان شهرستان به سرخ پوشان هلال احمر  به دبیر و شورای کانون  ابلاغ داده شد و از اعضای فعال کانون تقدیر شد.

در ادامه برنامه های شاد و مفرحی همچون مسابقه ، اجرای گروه زورخانه ( به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و زورخانه ای ) ، دکلمه و... انجام شد.