مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته حسابداری ۱۴۰۲ دانشگاه جهرم

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته حسابداری ۱۴۰۲ دانشگاه جهرم

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته حسابداری ۱۴۰۲ دانشگاه جهرم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و انجمن علمی حسابداری دانشگاه جهرم، با حضور اساتید محترم سرکار خانم دکتر فهیمه ابراهیمی و سرکار خانم دکتر آرزو مصلی نژاد، عضو هیئت علمی گروه حسابداری، ۲۳ آبان در سالن وحدت برگزار شد.

ابتدای مراسم پس از عرض خیر مقدم به اساتید محترم و دانشجویان عزیز توسط مجری خانم حیدری دانشجوی رشته حسابداری، آیاتی از قرآن کریم تلاوت شد و سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران زمزمه شد. کلیپی از معرفی اعضای هیئت علمی و انجمن علمی نمایش داده شد و بعد از آن به سخنرانی های سرکار خانم دکتر ابراهیمی و سرکار خانم دکتر مصلی نژاد گوش جان سپردیم. در ادامه مراسم نوازندگی سه تار توسط آقای فرهادی دانشجوی رشته حسابداری به اجرا در آمد. در انتها هم عکسی از افراد حاضر در مراسم، به یادگار گرفته شد.