بازدید علمی از مرکز رشد فناوری جهرم و شرکت فناوران سبز چاوش

بازدید علمی از مرکز رشد فناوری جهرم و شرکت فناوران سبز چاوش

به گزارش روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی نانوتکنولوژی دانشگاه جهرم، با حمایت و همکاری استاد مشاور انجمن آقای دکتررنگانی،  بازدید علمی از مرکز رشد فناوری جهرم و شرکت فناوران سبز چاوش برگزار شد.

در این بازدید، گروهی از دانشجویان علاقه مند به نانو از رشته های مختلف دانشگاهی حضور یافتند و از فعالیت ها و امکانات این مرکز آگاه شدند.

در ابتدای برنامه نیز، دکتر دوراندیش، مدیر مرکز رشد فناوری جهرم، در مورد معرفی مرکز و اهداف آن سخنرانی کردند و به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.

سپس، بازدید از شرکت فناوران سبز چاوش انجام شد که  دانشجویان با نانوساختارها و روشهای پوشش دهی نانو و نحوه کار دستگاه های مرتبط آشنا شدند و تجربه های جالبی را کسب کردند.

در پایان برنامه، از دکتر دوراندیش و کارکنان مرکز رشد فناوری جهرم و شرکت فناوران سبز چاوش برای انتقال دانش و تجربیات خود،  قدردانی شد.