پخش و اکران فیلم شبی که ماه کامل شد

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۹۷ اخبار
پخش و اکران فیلم شبی که ماه کامل شد

پخش و اکران فیلم "شبی که ماه کامل شد" به همت کانون فیلم دانشگاه جهرم ،با حضور دکتر کامبیز مینایی ریاستدانشگاه جهرم، دکتر سیدعلی اکبر باقریانمعاونت دانشجویی و فرهنگی و با استقبال پر شور دانشجویان و علاقمندان به هنر هفتم در تالار وحدت دانشگاه برگزار گردید.

فیلم «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار و فیلمنامه نویسی او و مرتضی اصفهان، روایت‌گر یک داستان عاشقانه بر مبنای تفکر و تحول انسان، متاثر از ایدئولوژی‌های مذهبی و خانوادگی او تا رسیدن به جنون عشق است. آبیار اینجا هم در مقام کارگردان مؤلف همچون آثار قبلی خود از دریچه نگاه معصوم و زجر کشیده یک زن، روایت گر خشونت، آزار، ظلم و ستم روا شده حول و پیرامون زنان قصه اش شده است. اما واقعاً  اصرار بر نشان دادن زنان قربانی خشونت به تنهایی کافی است؟ شاید بتوان گفت ترسیم یک الگوی زن با شخصیتی ستم دیده و زجرکش اما بدون کنش اجتماعی لازم، بزرگترین ایراد تامل بر انگیز آثار نرگس آبیاربعنوان یک کارگردان مؤلف است.

گفتنی است؛ عوامل برگزاری نمایش این فیلم را  آقایان زارع، بیروتی و خانم صداقت بر عهده داشتند.