حضور دانشجویان دانشگاه جهرم در همایش همیاران سلامت روان دانشگاه اصفهان

چهارمین همایش کشوری کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.
حضور دانشجویان دانشگاه جهرم در همایش همیاران سلامت روان دانشگاه اصفهان

چهارمین همایش کشوری کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان، خانم دکتر صادقی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و دبیر علمی همایش، دکتر یاوری معاون کاهش تقاضا و مشارکت های مردمی ستاد، دکتر مرتضی حاج حسینی معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان، دکتر صادقی دبیر اجرایی همایش و رییس مرکز مشاوره دانشگاه اصفهان، دبیران مناطق دهگانه مراکز مشاوره دانشگاه های کشور و بیش از ۳۰۰ دانشجوی همیار سلامت روان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

شایان ذکر است: امیر حسین گرمسیری و محمد امین بدیعی دو تن از دانشجویان کانون همیاران سلامت دانشگاه جهرم در این همایش حضور داشتند.