جنبش المپیک در ایران و جهان

جنبش المپیک در ایران و جهان

برگزاری کارگاه مجازی جنبش المپیک در ایران و جهان

به همت انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه جهرم، دومین کارگاه مجازی با عنوان جنبش المپیک در ایران و جهان با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.

دکتر صفری در این کار در رابطه با المپیک و تاریخ المپیک نماد و خلاصه شکل‌گیری المپیک باستان و نوین به صورت مشروح بررسی کرد.

وی در این کارگاه ۲ ساعت گفت: المپیک بزرگترین رویداد ورزشی جهان است که از گذشته تا کنون ادامه داشته است.

وی افزود: ورزشکارانی که در قبل میلاد و بعد میلاد و همینطور عصر معاصر موفق به کسب مدال شدند، شرایط ویژه‌ای داشتند.

وی اظهار کرد: طی بررسی قانون‌های تأمین شده المپیک به بررسی نکات مثبت و تاثیر گذاری المپیک در جهان از نظر اخلاقی و اجتماعی می‌رسیم.

به گفته وی با توجه به جنبه‌های مختلف ورزشی المپیک، لازم است دانشجویان تربیت بدنی، بنا و اساس شکل گیری المپیک را بدانند.