افتخار آفرینیدانشگاه جهرم در هشتمین جشنواره ملی رویش

افتخار آفرینیدانشگاه جهرم در هشتمین جشنواره ملی رویش

اختتامیه برخط هشتمین جشنواره رویش با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار و با افتخار آفرینی دانشگاه جهرم در بخش های مختلف به کار خود پایان داد
در هشتمین دوره جشنواره رویش، دانشگاه جهرم در بخش‌های بهترین طرح‌های کانونی کشور، استارتاپ دیواربوکس از جواد رضایی در کنار طرح‌های دانشگاه‌های تهران، علامه‌ طباطبایی، فنی و حرفه‌ای و پیام نور، برتر شناخته شد
در بخش رقابتی، سایر کانون‌ اجتماعی،‌ کانون ورزش و بازی‌های فکری، کانون برتر کشور شد و در بخش کانون‌های فرهنگ و اندیشه، کانون چتر سبز دانشگاه جهرم شایسته تقدیر شد
دانشگاه جهرم در گروه «ب» با رقبای سختی از دانشگاه‌هایی با بیش از ۱۰هزار دانشجو چون دانشگاه اصفهان، علامه طباطبایی، تبریز و... هم‌گروه بود و با کسب سه مقام از دانشگاه‌های پرسابقه‌ کشور پیشی گرفت. در حاشیه این جشنواره، چهار کارگاه مجازی نیز برگزار شد و دستاوردهای کانونی دانشگاه جهرم در نمایشگاه مجازی به نمایش درآمد.
این دوره از جشنواره رویش، با شرکت ۵ هزار و ۳۶۸ کانون فرهنگی دانشگاهی کشور و بیش از ۱۶هزار فعالیت در چهار حوزه و ۲۴موضوع برگزار گردید. در بخش آثار جشنواره، بیش از ۸۰۰ «اثر فردی» شامل شعر و ادبیات، صنایع دستی، هنرهای تجسمی فیلمنامه، نمایشنامه و موسیقی ارسال و بیش از ۱۴۰ «اثر گروهی»  شامل فیلم کوتاه، تئاتر، موسیقی به دبیرخانه واصل شد. 100 ایده کانونی برای شرکت در بخش «ایده‌های برتر» و ۸۰نفر از فعالان کانونی به عنوان «چهره موفق کانونی» شرکت کردند و بیش از 90 نفر از برجسته‌ترین استادان، صاحب نظران و فعالان موضوعات مرتبط با رشته‌های جشنواره دعوت شد تا برای داوری و ارزیابی آثار و فعالیت‌های کانونی همکاری کنند.
گفتنی است؛ جشنوار ملی رویش هر سال با رقابت‌ کانون‌های فرهنگی و اجتماعی، مذهبی و هنری دانشگاه‌های کشور به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.