وبینار آمادگی آزمون ارشد با حضور رتبه های برتر رشته مترجمی

وبینار آمادگی آزمون ارشد با حضور رتبه های برتر رشته مترجمی

وبینار آمادگی کنکور ارشد با حضور اساتید و افتخارآفرینان دانشگاه جهرم پانزدهم مهرماه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد.

سپس دکتر مبارکی، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دکتر سوزنده‌فر، مدیر گروه مترجمی در زمینه‌ی مسائل آموزشی سخن گفتند.

پس از آن، فرنوش قدیمی، رتبه‌ی ۶ و نرجس ذاکری رتبه‌ی ۳۶ آزمون ارشد مترجمی تجربیات خود را درباره‌ی آزمون ارشد، نحوه‌ی مطالعه و منابع آن بیان کردند و به سؤالات حضار پاسخ دادند.

از دیگر برنامه‌های این مراسم، پخش کلیپ‌های انگیزشی و سخنرانی اساتید این گروه؛ دکتر کنویسی، دکتر رجب دری، دکتر گدری، دکتر خدامرادپور و دکتر طیّبی درباره‌ی نحوه‌ی برگزاری آزمون، گرایش‌های رشته مترجمی و پذیرش دانشگاه‌ها و سخنان مریم غفاری، دبیر انجمن علمی مترجمی بود. این مراسم با اجرای کیانا صالحیان و نمایش منابع آزمون ارشد برگزار شد.