طرح دیواربوک دانشگاه جهرم

طرح دیواربوک دانشگاه جهرم

راهیابی طرح دیواربوک دانشگاه جهرم به مرحله نیمه‌نهایی جشنواره‌ی خلاقیت و ایده‌پردازی

طرح دیواربوک دانشگاه جهرم به مرحله‌ی نیمه نهایی فراخوان ملی ایده‌پردازی و خلاقیت راه یافت. اعضای این طرح، جواد رضایی، فاطمه محمدی، زهرا علی‌عسگری، فاطمه مرادی و‌ فرشته عبداللهی بودند.

این جشنواره بخش خلاقیت و ایده‌پردازی جشنواره‌ی فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهیان با عنوان «زندگی دست یاریگر توست» به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد بود. محورهای این جشنواره: ایده‌های استارتاپی، نوآوری اجتماعی، ایده‌شو و کارآفرینی اجتماعی بود.

از اهداف این جشنواره به میدان آوردن ظرفیت کنشگران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش‌آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل کرونا و تقویت مسئولیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع بود.