برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود رشته حسابداری

۲۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۳ کد : ۸۲۱ اخبار
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نو ورود رشته حسابداری

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته حسابداری

این مراسم با حضور و خوشامدگویی دکتر آسوده، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، اساتید رشته حسابداری: دکتر ابراهیمی، دکتر نوشاد، دکتر  مصلی‌نژاد و سایر اساتید مدعو، با حضور دانشجویان ثبت‌نام شده ورودی ۹۹ رشته‌ی حسابداری شامگاه چهارشنبه ۲۱ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی رشته حسابداری، معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه، آموزش سامانه کلاس‌های مجازی، سایت دانشگاه جهرم و... آشنا شدند.

رئیس گروه فرهنگی دانشگاه نیز مطالبی درباره‌ی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در دانشگاه توضیحاتی داد.

پخش کلیپ معرفی اساتید، نحوه‌ی استفاده از سامانه‌ی آموزشی پژوهشی دانشجویی، معرفی اعضای انجمن علمی، کلیپ معرفی اساتید، پاسخ به سؤالات دانشجویان و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود.