مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ بیوتکنولوژی

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته‌ بیوتکنولوژی

این مراسم با حضور و خوشامدگویی دکتر زارعی، ریاست دانشکده کشاورزی و سخنرانی اساتید این رشته: دکتر کمالی‌زاده، دکتر حاجی‌اقراری، دکتر فخرفشانی، دکتر کیخا و دکتر رازقی با حضور دانشجویان ورودی ۹۹ رشته‌ ژنتیک ساعت ۱۶ شنبه ۲۴ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم دانشجویان با مباحثی چون معرفی دانشگاه جهرم، رشته‌ی بیوتکنولوژی کشاورزی، معرفی اساتید این رشته، بخش‌های مختلف دانشگاه، آموزش سامانه‌ی کلاس‌های مجازی و... آشنا شدند.

همچنین رئیس گروه فرهنگی دانشگاه نیز ضمن خوشامدگویی و معرفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان را به شرکت در این فعالیت‌ها به منظور رشد همه‌جانبه در دانشگاه دعوت کردند.

پخش سرود ملی، آیاتی چند از قرآن، کلیپ معرفی اساتید، نحوه‌ی استفاده از سامانه‌ی آموزشی پژوهشی دانشجویی، معرفی اعضای انجمن علمی، پاسخ به سؤالات دانشجویان و... از دیگر برنامه‌های این جلسه بود که به همت انجمن علمی بیوتکنولوژی برگزار شد.